• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запорізькі рятувальники провели з вихованцями ДНЗ «Бірюсинка» урок безпеки

Запорізькі рятувальники провели з вихованцями ДНЗ «Бірюсинка» урок безпеки

2017-04-11

/Files/images/pojejniki/IMG_3606.JPG

11 квітня у рамках Тижня безпеки дитини рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у дошкільному навчальному закладі №81 «Бірюсинка» м.Запоріжжя.

У ході заходу вихователі дитячого садочку спільно з фахівцями ДСНС розповіли дітям про небезпеку вогню, про те, що він може бути не тільки другом, а й ворогом, якщо до нього зневажливо ставитися. Дошкільнята в ігровій формі повторювали з рятувальниками правила пожежної безпеки та згадували номери екстрених служб.

Профілактичні заходи у навчальних закладах спрямовані, у першу чергу, на запобігання виникнення надзвичайних подій, адже правила безпечної поведінки потрібно вивчати починаючи з раннього дитинства. Тож, під час уроку безпеки вихователі разом з малечею відпрацювали евакуацію з приміщення ДНЗ у разі виникнення пожежі.

Найбільший захват у дітлахів викликав пожежний автомобіль. Вони мали змогу не тільки подивитися на спецтехніку, яка є на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу, а ще й побачити на власні очі, як подається вода для гасіння пожежі.

Під час уроку, малюки отримали від рятувальників яскраві календарики та листівки з номерами екстрених служб та міцні знання з основ безпеки життєдіяльності, які стануть в нагоді у будь-якому віці і допоможуть правильно діяти у разі виникнення пожежі.

http://zp.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/9415.html

/Files/images/pojejniki/IMG_20170411_100118.jpg/Files/images/pojejniki/IMG_3545.JPG/Files/images/pojejniki/IMG_20170411_104559.jpg/Files/images/pojejniki/IMG_3451.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi